Bis-Tip d.o.o.

Ljubljanska 9,
71000 Sarajevo

 

+387/33 216 792
 

info@bistip.ba

www.bistip.ba

Bis-Tip d.o.o.

Generalni zastupnik za BiH

Gabrielle Moreno Locatelli 25, 71000 Sarajevo

www.bistip.ba

+387/33 847 899
 

info@bistip.ba

Klasični sistem

POGLEDAJTE KATALOG 

LUNOS SISTEMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE NAČIN RADA I DJELOVANJA SILVENTO EC DIFUZORA SA SENZORIMA ZA PREKOMJERNU VLAGU, PREKOMJERAN CO2, PREKOMJERNE VOC ČESTICE I FORMALDEHIDE, SENZORE ZA PREKO 50 NEUGODNIH MIRISA I DR. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE ODRŽAVANJE SILVENTO EC DIFUZORA SA LED INDIKATOROM ČISTOĆE FILTERA

Nova generacija najtišeg ventilatora Silvento


Bez uznemirujuće buke

Saobraćajni i životni prostori su svakodnevno sve bliži. Ipak, osjećamo se kao kod kuće samo u skloništu "tišine naših zidova". Zbog toga smo optimizirali motore ventilatora Silvento, a dimenzije rotora i ventilacijskih komponenti su preoblikovane prema studijama i znatno poboljšane. Rezultat je jedan od najtiših i najjačih ventilatora na svijetu. Svi Silvento ventilatori rade na najnižoj mogućoj glasnoći, koja se jedva čuje, pri nivou zvuka od 24 dB pri 30 m3/h (osnovna ventilacija) i 35 dB pri 60 m3/h (ventilacija po potrebi).

Prijatelj okoliša

Silvento spriječava rastuće troškove energije i sve veće zagađenje životne sredine. Na račun razvoja efikasnijih pogona, novu generaciju ventilatora karakteriše izuzetno niska potrošnja energije. Kod 3 stepena protoka, potrošnja energije je samo: 4,9/10,15 W pri 30/60 m3/h protoka zraka – raspoloživi statički pritisk 210 Pa.

 

Za tehnologiju i udobnost

Regulacija potrošenog vazduha prema potrebama prvi put se sada kontroliše senzorom temperature i vlažnosti. Ova inovativna regulacija može prilagoditi protok zraka još bolje i prilagođenije postojećim životnim uvjetima, čime se osigurava učinkovita zaštita od oštećenja uzrokovanih vlagom i pojavom plijesni. Automatsko prebacivanje na godišnje doba, automatski se prebacuje na najniži nivo ljeti i nazad na regulaciju vlažnosti tokom prijelaznog perioda i zimi. Pored automatskog nadzora, svi ventilatori Silento imaju centralnu kontrolu i kontrolu kretanja, zahvaljujući integrisanom senzoru. Upravljanje i kontrola prilagođeni ljudima mogu pružiti jasno vidljiv LED zaslon koji prikazuje potrebnu promjenu filtera i status rada zajedno s kontrolom vlažnosti i temperature.

Elegantan dizajn

Silvento je namjerno dizajniran tako da je jednostavan i nevidljiv bez obzira gdje se nalazi. Međutim, ima eleganciju. Protok vazduha je još uvjek pozadi, tako da čestice prašine nisu vidljive. Prednje kućište je vrlo pljosnato i dimenzije govore o tome kako je sam kompaktan: dimenzije ugradbenog kućišta su 262x262x90,6 mm, dimenzije nadogradivog kućišta su 269x269x109,5 mm.