Bis-Tip d.o.o.

Ljubljanska 9,
71000 Sarajevo

 

+387/33 216 792
 

info@bistip.ba

www.bistip.ba

Bis-Tip d.o.o.

Generalni zastupnik za BiH

Gabrielle Moreno Locatelli 25, 71000 Sarajevo

www.bistip.ba

+387/33 847 899
 

info@bistip.ba

Mišljenje korisnika

U BiH nam vjeruje više od 400 zadovoljnih korisnika.


2018.

 

"Mi smo prezadovoljni sistemom i svima preporučujemo. Imali smo problem sa vlagom, posebno u kupatilu i hodniku. Nakon što je došla ekipa iz Lunosa i postavila sistem, već sutradan ujutro smo primjetili da su zidovi i stakla suhi. Od tad više ma ni kapi. Sretno cijeloj LUNOS ekipi."

 

Nebojša

2018.

 

"Montaža je prošla baš kako su i rekli bez prašenja. Bravo montažerima koji su uradili odličan posao. Nakon ugradnje vlaga je jednostavno nestala, idalje ne mogu da vjerujem da je ikada bilo onoliko vlage i da smo se godinama mučili i živjeli u onakvoj kući."

 

Azra

2019.


"Tek sad vas mogu pohvaliti kada sam se uvjerio da smo riješili problem. Imo sam stalno problem sa vlagom i gljivicama u proljeće i zimi. Prošle godine vaši instalateri su mi montirali Lunos sistem koji ste predložili. Moram priznati da im nije lak posao, ali su momci odradili posao bez tragova, ko da nisu bili. Sve funcioniše perfektno. Svaka čast i sretno u budućnosti."


Mirko

 

2020.

 

"Vlaga koja se nakupljala na prozorskim staklima je nestala. Oko prozora, a i iza sofe i ormara je bilo sve zeleno od gljivica. Majstori su radili cijeli dan, a mi smo sutradan okrečili. Objasnili su nam da dva put godišnje peremo filtere, da je najbolje da radi na automatskom, ali i da možemo da koristimo intenzivnu ako hoćemo. Od tad više ništa."

 

Faruk

2020.

 

"Prezadovoljan sam izgledom i odrađenim poslom. LUNOS je vrhunska stvar a osjećaj je nevjerovatan kada uđeš u svježu i mirisnu kuću, čak i nakon nekoliko dana putovanja. Ono što mi je najbitinije nit šta čujem, nit šta diram nit vidim, a osjetim ogromnu razliku."

 

Nasuf

2021.

 

"Odlučili smo se ugraditi LUNOS zbog zdravlja i filtriranja zraka. Ranije smo koristili kućne pročišćivače i to prilično skupe, ali kad god bi otvorili prozor da malo uđe zraka oni bi poludili i radili na maksimumu. Muž je čitao i vidio da oni pročišćivač nemaju smisla kada nemamo svježeg zraka i kada niko se ne kreće kroz kuću da pokrene te čestice. Sada sa Lunosom zrak u kući je baš ugodan, a prozore nisam nikako otvarala."

 

Lejla 

 

»Za svoju ordinaciju sam izbrao rekuperacijski sistem Lunos, koji je izvrstan izbora prije sveg zbog učinkovitog filtriranja zraka.«

Nusret Čobo, dr. med., kardiolog