Bis-Tip d.o.o.

Ljubljanska 9,
71000 Sarajevo

 

+387/33 216 792
 

info@bistip.ba

www.bistip.ba

Bis-Tip d.o.o.

Generalni zastupnik za BiH

Gabrielle Moreno Locatelli 25, 71000 Sarajevo

www.bistip.ba

+387/33 847 899
 

info@bistip.ba

Podrška

20% subvencija na kredite za energetski efikasan LUNOS sistem s rekuperacijom

POZOVITE PRIRODU U SVOJ DOM.

Podrška korisnicima LUNOS sistema je trajna i besplatna.

 

LUNOS elementi su testirani na 30+ godina da rade bez promjene osobina, a garancija od samo 2 godine je više zbog administrativnih pravila. 

 

LUNOS zadnjih 60 godina predstavlja pojam njemačkog kvaliteta i dugotrajnosti elemenata.

 

LUNOS konstantno radi na unapređenju postojećih elemenata sistema i razvoju kako novih elemenata, tako i novih sistema. Također svi novorazvijeni elementi i sistemi su kompatibilni sa postojećim, te se u budućnosti mogu unaprijediti bez problema.

 

LUNOS ima najsavremeniju laboratoriju za ispitivanje ventilacionih elemenata, razine zvuka, provođenje/blokiranje zvuka, energetske efikasnosti, povratka toplote, rekuperacija vlage, osjetljivost senzora vlage, CO2, VOC i dr. S toga i nečudi što jedini u svijetu ima rekuperatore sa povratkom toplote od preko 90%, ubjedljivo najtiše elemente, ALD elemente koji blokiraju vanjski zvuk kao i zatvoreni prozor, odgovarajuće elemente za zaštitu od požara, najjače filtere za filtriranje vanjskog zagađenja i alergena, kao i razna dizajnerska rješenja koja pomažu projektantima da sistem bude "nevidljiv".

 

Većina LUNOS elemenata i rješenja je dobilo prestižne nagrade iz oblasti energetske efikasnosti, ekologije, dizajna, funkcionalnosti i druge. Također svi LUNOS elementi su certificirani od strane DiBT instituta - njemački institut za građevinarstvo.

 

 

 

Za ponudu pozovite na telefonski broj: +387 33 847 957 ili pošaljite upit na: lunos@bistip.ba. Pošaljite nam svoj broj telefonatlocrt prostora (može i ručna skica) ili detaljan opis sa svim prostorijama , mi ćemo vam na osnovu toga poslati cjelovito rješenje za vaš novi životni komfor.