Bis-Tip d.o.o.

Ljubljanska 9,
71000 Sarajevo

 

+387/33 216 792
 

info@bistip.ba

www.bistip.ba

Bis-Tip d.o.o.

Generalni zastupnik za BiH

Gabrielle Moreno Locatelli 25, 71000 Sarajevo

www.bistip.ba

+387/33 847 899
 

info@bistip.ba

LUNOS - zdravlje u prostorijama

Želimo Vam sretne praznike i uspješnu Novu 2020. godinu


Uz napor, posvećenost, kvalitetne usluge i povjerenje u naš rad, dokazali smo prethodnih godina da imamo rješenja kako za jednostavne objekte, tako i za najkomplikovanije. Lunos već 60 godina brine za kvalitet zraka unutar prostorija u kojim je zbog novih tehnologija fasadnih sistema i stolarije postao neophodan zadnjih 20 godina. U zemljama zapadne Europe sistem ventilacije koji obezbjeđuje automatsku i kontrolisanu izmjenu zraka, optimalan kvalitet unutrašnjeg zraka, optimalno kretanje zraka kroz objekat, zaštitu od vlage i dr., je postao zakonski obavezan. Lunos ima elemente za sve tipove objekata, uključujući i useljene objekte. Malu potrošnju (oko 1 W el. energije po jedinici) niko ne može ni primjetiti na računu, a ušteda koju rekuperatori ostvaruju tokom zime su maksimalni. Komforan i zdrav unutrašnji ambijent, uz pomoć naših montažera možemo napraviti i u vašem domu, kao i u kancelariji, ili pak u školi ili vrtiću gdje idu vaši mališani za samo jedan dan. Za zdrav boravak u zatvorenom bez vlage i plijesni, alergena, prašine, smoga i drugih zagađujućih čestica, obratite se Lunos-u u jednom od bilo kojih 35 Lunos-ovih ureda širom svijeta.


Lunos ima najpovoljnije, najbrže, najučinkovitije i povrh svega najkvalitetnije rješenje za sve vrste prostora, sa potpuno bešumnom tehnologijom i sa najosjetljivijim senzorima vlažnosti, temperature i koncentracije CO2 u zraku, na osnovu čijih parametara Lunos automatski održava optimalan kvalitet zraka u prostorijama. Lunos rekuperatori su potpuno sakriveni u zidu i vrše konstantnu izmjenu zraka u prostorijama uz najveću energetsku efikasnost od 91%. Inovativni Lunos je neprikosnoven u svijetu DVS i ventilacija sa rekuperacijom toplote. Lunos se vrlo jednostavno ugrađuje i u useljene objekte. Montaža je vrlo čista i traje jedan dan.


Uz nove Lunos-ove tehnologije, poboljšanje usluga i pristupačnije cijene, trudit ćemo se da i u 2020. godini ugradimo Lunos sisteme u što je više moguće škola, vrtića, kancelarija, stambenih i drugih jedinica, kako bi naša djeca i stanovnici boravili u zdravom unutrašnjem prostoru.

e2 motion

Da li vas zanima ponuda LUNOS rješenja za vaš prostor?